Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις

Η EL-TRANSLATIONS O.E. συλλέγει από τις ιστοσελίδες της προσωπικές πληροφορίες οι οποίες έχουν εκχωρηθεί οικειοθελώς από τους επισκέπτες τους.

Η EL-TRANSLATIONS Ο.Ε. συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2472/97 που εφαρμόζεται στις βάσεις δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεσμεύεται για την πλήρη εφαρμογή της λαμβάνοντας υπόψη την υιοθέτηση των κατάλληλων τεχνικών και διοικητικών μέτρων για την προστασία δεδομένων προσωπικής φύσης.

Η EL-TRANSLATIONS Ο.Ε. σας πληροφορεί ότι τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από τις ιστοσελίδες www.el-translations.com/kedivim και www.el-translations.com (στο εξής Ιστότοποι) θα αποθηκεύονται με τη σειρά τους σε αρχεία ιδιοκτησίας της EL-TRANSLATIONS Ο.Ε.

Αυτά τα αρχεία χρησιμεύουν για την διαχείριση, την οργάνωση ή την παροχή περιεχομένου στους πελάτες της EL-TRANSLATIONS Ο.Ε., την καλύτερη γνώση των προτιμήσεών τους και την προσαρμογή των υπηρεσιών της σε αυτές.

Επίσης για το ενδεχόμενο παροχής νέου περιεχομένου ή υπηρεσιών και την αποστολή προωθητικού υλικού σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις προσφορές της EL-TRANSLATIONS Ο.Ε. στον τομέα των υπηρεσιών και του περιεχομένου που προσφέρονται μέσω των Ιστοτόπων της.

Η EL-TRANSLATIONS Ο.Ε. δεν εμπορεύεται ούτε παρέχει κατ’ οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που απεστάλησαν από χρήστες των Ιστοτόπων της.

Επικοινωνία

Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ με αρ. αδείας 2100207.

Επαγγελματική Επιμόρφωση και Εξειδίκευση για Μεταφραστές

EL-Translations
Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας
Λ.. Πεντέλης 2 (Πλ. Δούρου)
15234, Χαλάνδρι
Τηλ: 215 525 1910

 

email: training@el-translations.com

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ακολουθήστε μας στο Facebook