Δηλώστε Συμμετοχή

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωτικά όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους για να πραγματοποιήσετε online εγγραφή!

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που παρέχονται αποκλειστικά μέσω live webinar διακρίνονται με ΜΩΒ χρώμα. Τα υπόλοιπα με ΜΠΛΕ χρώμα συνδυάζουν φυσική παρουσία και online τηλεδιάσκεψη με δυνατότα επιλογής σας.

Με το πέρας της διαδικασίας θα λάβετε το email επιβεβαίωσης με τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα που επιλέξατε!

Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αναφέρετε τον πλήρη τίτλο (κωδικό και περιγραφή) και την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Η κατοχύρωση της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, γίνεται με την πληρωμή των διδάκτρων με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. Στα γραφεία μας:

α. με χρήση πιστωτικής κάρτας μέχρι 12 άτοκες δόσεις.
β. με μετρητά, όπου υπάρχει επίσης και η δυνατότητα διακανονισμού για όσους επιθυμούν.

2. Σε οποιαδήποτε τράπεζα με κατάθεση στον λογαριασμό IBAN: GR26 0260 0060 0004 6020 1110 000 της EUROBANK, όνομα δικαιούχου ΖΗΣΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΖΗΣΗΣ ΖΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ Ο.Ε.

Παρακαλείστε να μας αποστείλετε το καταθετήριο στο φαξ 210 68.15.247 ή στο training@el-translations.com

3. Από τον υπολογιστή σας online μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών LivePay της Eurobank με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα μέχρι 12 άτοκες δόσεις.

4. Απευθείας μέσω της υπηρεσίας PayPal ορίζοντας ως αποδέκτη το email: paypal@el-translations.comΕπικοινωνία

Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ με αρ. αδείας 2100207.

Επαγγελματική Επιμόρφωση και Εξειδίκευση για Μεταφραστές

EL-Translations
Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας
Λ.. Πεντέλης 2 (Πλ. Δούρου)
15234, Χαλάνδρι
Τηλ: 215 525 1910

 

email: training@el-translations.com

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ακολουθήστε μας στο Facebook