Σπούδασε Εφαρμοσμένη Μετάφραση

Μέσα σε 4 μόνο μήνες παρακολουθείτε ένα πλήρες πρόγραμμα εντατικής επιμόρφωσης και αποκτάτε γνώσεις, δεξιότητες και ειδικές τεχνικές, προκειμένου να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας.

Έναρξη τον Μάρτιο & Οκτώβριο κάθε έτους

Ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε Φοιτητές, Ανέργους και άλλες κατηγορίες σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα

Εξειδίκευση στη Νομική Ορολογία και δυνατότητα για αμειβόμενη πρακτική άσκηση!

Η νομική μετάφραση είναι ένα απαιτητικό είδος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τόσο σε επίπεδο ορολογίας όσο και σε επίπεδο ύφους και φρασεολογίας.

Αποκτήστε ειδική επαγγελματική επιμόρφωση από έγκριτους νομικούς επιστήμονες και πιστοποιημένους μεταφραστές μέσα σε 2 μήνες.

Τα προγράμματά μας:

Όλα τα προγράμματά μας έχουν σχεδιασθεί με τις προδιαγραφές της διεθνώς αναγνωρισμένης μεθόδου σχεδίασης εκπαιδευτικών συστημάτων Instructional System Development (ISD) και υποστηρίζονται με πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης που περιέχει πλουσιο υλικό όπως λογισμικά, εκπαιδευτικά video και άλλα βοηθήματα online, υλικό για εξάσκηση, πηγές ορολογίας κ.ά.
Αποτελούν το ιδανικό βήμα επαγγελματικής επιμόρφωσης για όσους επιθυμούν να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και να καταστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα πανέτοιμοι και πλήρως εξοπλισμένοι για την ελληνική και παγκόσμια ανταγωνιστική αγορά.
Έχουν δυνατότητα πλήρους παρακολούθησης εξ αποστάσεως με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης και δίνουν την δυνατότητα στους σπουδαστές μας που διαμένουν εκτός Αθηνών να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και να συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευση που διεξάγεται στην αίθουσα.
Η διάρκεια τους είναι από 1 ημέρα έως και 1 χρόνο και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων των σύγχρονων αναγκών για την πρόσβαση στην αγορά εργασίας.

Για να κατοχυρώσετε την θέση σας:

1. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει
2. Καταβάλετε τα δίδακτρα με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής
Τρόποι Πληρωμής
Πληρωμή μέσω PayPal
Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Επικοινωνία

Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από τον ΕΟΠΠΕΠ με αρ. αδείας 2100207.

Επαγγελματική Επιμόρφωση και Εξειδίκευση για Μεταφραστές και Διερμηνείς

EL-TRANSLATIONS
Σχολή Μετάφρασης
Λεωφ. Πεντέλης 2
Χαλάνδρι, Αττική 15234
Τηλ: 2106801333

 

email: training@el-translations.com

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ακολουθήστε μας στο Facebook